Παγοδρόμια

Τα Χριστούγεννα στην Αθήνα είναι από τις ομορφότερες περιόδους του χρόνου. Όχι μόνο γιατί το κέντρο της πόλης αλλά και οι γύρω περιοχές έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και έχουν στολιστεί με πολύχρωμα φωτάκια, δεντράκια, γιρλάντες, κιόσκια με γλυκά και διάφορα εδέσματα, αλλά και γιατί σε πολλές γειτονιές συμβαίνουν δρώμενα (που ομορφαίνουν την καθημερινότητα των κατοίκων αυτής της πόλης) με υπέροχες μουσικές, θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και πολυάριθμες εκδηλώσεις που μας οδηγούν στον εορτασμό των Χριστουγέννων αλλά και την προετοιμασία για την υποδοχή της νέας χρονιάς που έρχεται!

Ακριβώς σε αυτό το πνεύμα των ημερών πολλοί δήμοι και εμπορικά κέντρα φιλοξενούν παγοδρόμια για να διασκεδάσουν τους μικρούς και γιατί όχι και τους μεγάλους φίλους και έτσι όλοι μαζί να ζήσουν ανέμελες στιγμές χαράς και διασκέδασης!

Παρακάτω θα σας παρουσιάσω όλα τα σημεία της πόλης που μπορείτε να βρείτε και να συμμετέχετε σε πατινάζ και  παιχνίδια στον πάγο.

  • Στο Escape Center στο Ίλιον, στην λεωφόρο Δημοκρατίας 67Α, βρίσκεται η ανοιχτή ice arena.

escape.jpg


  • Στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, στην οδό Πειραιώς 180 στον Ταύρο βρίσκεται η στεγασμένη ice arena.

ice-arena.jpg


  • Στο Αιγάλεω στην οδό Εμμανουήλ Παππά 7, βρίσκεται το Ice and Sκate παγοδρόμιο που λειτουργεί έως τον Ιούνιο.

ice-n-skate.jpg


  • Στο Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη 1) λειτουργεί επίσης το στεγασμένο με τέντα παγοδρόμιο ice arena.

megaro.jpg


  • Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στην οδό Θηβών 228 και Παρνασσού, εντός των Village Cinemas βρίσκεται ακόμη ένα στεγασμένο με τέντα παγοδρόμιο ice arena. 

village.JPG


  • Στην Γλυφάδα, στην λεωφόρο Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 11, για πρώτη φορά ο θερινός κινηματογράφος Arian μετατρέπεται σε παγοδρόμιο. 

arian.jpg


  • Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος λειτουργεί παγοδρόμιο που είναι δωρεάν αλλά απαιτεί ηλεκτρονική προεγγραφή.

IMG_20191223_202324.jpg


Στο Christmas Factory μέσα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (στην οδό Πειραιώς 100) βρίσκεται φέτος  η “Επέλαση των Ξωτικών” και εκεί εκτός από παιχνίδια, γλυκίσματα και εργαστήρια θα βρείτε ένα μοναδικό παγοδρόμιο και χιονοτσουλήθρα.

Christmas-Factory.jpg



Θέλετε να ενημερωθείτε για τα δρώμενα στην πόλη της Αθήνας (δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, σινεμά, συναυλίες)? Τότε μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα: Ψυχαγωγία.

Θέλετε να δείτε τις εκθέσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις που λαμβάνουν τόπο στα Μουσεία της Αττικής? Τότε επισκεφθείτε την σελίδα: Μουσεία.

Για να ενημερωθείτε για όλα τα Θέατρα της Αττικής, τις ώρες και μέρες παραστάσεων, τυχόν προσφορές που ισχύουν (μέσω της Vodafon ή της Cosmote αλλά και μέσω εκπτωτικών κουπονιών),  αλλά και για διαγωνισμούς που μπορείτε να συμμετέχετε και να κερδίσετε δωρεάν προσκλήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα: Θέατρα.

Για να βρείτε σε πιο κινηματογράφο μπορείτε να πάτε ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε (αφορά μόνο τους κινηματογράφους του Νομού Αττικής) μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα: Σινεμά.

Καλή διασκέδαση και Καλή Χρονιά!