Χωρίς μεσάζοντες

Το παρόν άρθρο έχει σκοπό να ενημερώνει όλους εκείνους που επιθυμούν να αγοράζουν προϊόντα (τυροκομικά, ξηρούς καρπούς, οπωροκηπευτικά) απευθείας από Έλληνες παραγωγούς της Αττικής και της περιφέρειας σε συγκεκριμένους δήμους και ημερομηνίες.

Στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Άτλαντος 46 (τηλ. 213-0437173), στο κάταστημα των παραγωγών, κάθε Σάββατο από τις 09.00 μέχρι τις 14.00, θα διατίθενται διάφορα προϊόντα και τρόφιμα “Χωρίς μεσάζοντες”. 

Η επιτυχημένη δράση «Κυριακές Χωρίς μεσάζοντες» για την αγορά προϊόντων απ’ ευθείας από τους παραγωγούς στον Κορυδαλλό, θα ανασταλλεί προσωρινά λόγω covid-19, ωστόσο οι παραγωγοί φέρνουν στην πόρτα σας, χωρίς καμία επιβάρυνση διάφορα αγαπημένα προϊόντα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτά που είναι διαθέσιμα και τον τρόπο παραλαβής τους μέ ένα κλικ εδώ. 

Στο Νέο Φάληρο και στα Ταμπούρια, αναβάλλονται οι υπαίθριες αγορές “Λιμάνι χωρίς μεσάζοντες” λόγω covid-19, εντούτοις και εδώ υπάρχουν παραγωγοί που με ένα τηλεφώνημα μπορούν να σας παραδώσουν ποιοτικά τρόφιμα και άλλα προϊόντα στο σπίτι σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με ένα κλικ εδώ.

Ο συνεταιρισμός “Χωρίς Μεσάζοντες” στο Γαλάτσι, θα συνεχίσει να λειτουργεί μόνο με παραγγελίες, οι οποίες θα παραδίδονται ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00 – 13.00, μέχρι τέλος Μαίου 2021.  Για να κάνετε τις διαδικτυακές σας παραγγελίες και να ενημερωθείτε για την διάθεση και τις τιμές των προϊόντων και των παραγωγών, μπορείτε με ένα κλικ εδώ.


Για να δείτε ορισμένα από τα ωραιότερα καφέ-εστιατόρια της Αττικής μπορείτε να επιλέξετε: Ωραιότερα καφέ.

Για να δείτε ορισμένα από τα ωραιότερα Rock Bars της Αττικής μπορείτε να επιλέξετε: Rock Bars.

Για να πάρετε μια γεύση από τις ομορφότερες παραλίες της νησιωτικής Ελλάδας μπορείτε να επιλέξετε: Ωραιότερες Παραλίες.