Ωραιότερα cafe-restaurant

Athens’ Attica best places for coffee, drink, food                      For English press here

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΠΟΤΟ, ΦΑΓΗΤΟ

Στην Αττική υπάρχουν κάποια εστιατόρια-καφέ που αξίζει να τα επισκεφθείτε γιατί είναι μοναδικά λόγω τοποθεσίας, διακόσμησης και ατμόσφαιρας!

  • Little Κook, στου Ψυρρή, στο κέντρο της Αθήνας. Δημοφιλές, παραμυθένιο καφέ που σερβίρει γλυκές και αλμυρές κρέπες και άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο με ευφάνταστη διακόσμηση που μεταβάλλεται καθώς αλλάζουν οι εποχές!

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.


  • Fairytale, διαθέτει δύο καταστήματα: Ένα στην Νέα Φιλαδέλφεια και ακόμη ένα στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Θησείο. Το σκηνικό θυμίζει παραμύθι αφού όλος ο χώρος είναι λουλουδένιος με φόντο το ροζ!

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.


  • Το Piu Verde, στο άλσος του Παπάγου. Ένας υπέροχος χώρος μέσα στα δέντρα, με πισίνα και απίστευτη ατμόσφαιρα… Μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης.

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.

 


  • Η μοναδική λίμνη της Βουλιαγμένης προσφέρεται για καφέ, φαγητό, ακόμη και για μπάνιο στα ιαματικά νερά της λίμνης (με έξτρα χρέωση). Προτιμήστε να πάτε απόγευμα ή βράδυ γιατί η πανέμορφη φωταγώγηση της περιοχής θα σας μείνει αξέχαστη…

 

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.


  • Moorings. Το αγαπημένο στέκι των Νοτίων προαστίων, στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, συνδυάζει την πανοραμική θέα της θάλασσας με την πολυτέλεια της Μαρίνας. Η μοναδική του θέα στον όρμο της Βουλιαγμένης χαρίζει στους επισκέπτες του αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.

 


  • Ένας εξαιρετικός πολυχώρος λειτουργεί στον Πειραιά και ονομάζεται Pirée, Το Pirée, είναι ένας ζωντανός οργανισμός τέχνης & design, πολιτισμού & ψυχαγωγίας, που εισάγει κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης στην καθημερινότητα μας. Συνδυάζει αρμονικά την την ψυχαγωγία με το lifestyle και λειτουργεί καθημερινά και ως ατμοσφαιρικό café bar.

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.


  • Telescope, στο Χαϊδάρι. Tο πιο εντυπωσιακό café-bar-restaurant, είναι ένα μαγαζί που έχει όλα όσα χρειάζεται προκειμένου να γίνει ο ένας και μοναδικός προορισμός για διασκέδαση και χαλάρωση. Και για να απολαύσετε το μοναδικό τοπίο, ο χώρος διαθέτει τηλεσκόπια με καταπληκτική θέα από τον Πειραιά μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο και τα γύρω βουνά!

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.

 


  • Άπολις  στην Πετρούπολη. H καλαίσθητη επιλογή για να απολαύσετε ώρες χαλάρωσης με πανοραμική θέα της Αθήνας. Minimal ζεστή διακόσμηση σε γήινους τόνους, άνετοι καναπέδες και καθίσματα, υπέροχος φωτισμός και ένα υπαίθριο deck με τραπεζάκια για να κάτσετε άνετα και χαλαρά να πείτε το καφεδάκι σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ενώ η θέα της πόλης θα σας μαγεύει.

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.

 


  • H Πράσινη Τέντα βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβητού με εξαιρετική θέα την Ακρόπολη αλλά και όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής! Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για μικρούς και μεγάλους, δίνοντας την δυνατότητα δίπλα στη φύση να απολαύσουν, εκλεκτό φαγητό, καφέ υψηλής ποιότητας, ποτά και cocktails, ατενίζοντας πανοραμικά κάθε γωνιά της πρωτεύουσας.

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.


  • Su Casa στην περιοχή της Γλυφάδας. Σας υποδέχεται στο cozy και φιλόξενο «σπίτι» του, σε μια αναπαλαιωμένη μονοκατοικία της δεκαετίας του ’50 στην Πλατεία Νυμφών. Δίνοντας ξανά ζωή και πνοή σε ένα πανέμορφο κτήριο, το all day bar-restaurant συνδυάζει μοναδικά το παλιό με το σύγχρονο, καταφέρνοντας να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, σε έναν προσεγμένο αισθητικά και σχεδιαστικά χώρο. Το Su Casa εκτείνεται σε δύο επίπεδα που ξεχωρίζουν για τη ζεστασιά και την οικειότητά τους, διαθέτει βεράντα και vintage διακοσμητικές πινελιές που θα σας κάνουν να το μετατρέψετε σε σημείο αναφοράς σας στην πόλη!

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.


To Τρένο στο Ρούφ. Επιβιβαστείτε στο πιο πολυταξιδεμένο bar-restaurant της πόλης, στα ζεστά βαγόνια-αντίκες του γνωστού καλλιτεχνικού συρμού «το Τρένο στο Ρουφ», για ένα ταξίδι γεύσης και πολιτισμού.  Μουσικές παραστάσεις στο αυθεντικό βαγόνι του Orient Express, θεατρικές παραστάσεις στο Θεατρικό Βαγόνι, παιδική σκηνή, εικαστικές δημιουργίες, προβολές, φεστιβάλ στο New Wagon, ρομαντικά δείπνα στο Wagon Restaurant, ποτό μέχρι αργά στο Wagon Bar, τραπεζάκια έξω στη δροσερή αποβάθρα του σταθμού σε περιμένουν για καφεδάκι, ποτό, φαγητό και απρόσμενες καλλιτεχνικές συναντήσεις.

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.


Σίγουρα η Αθήνα, ο Πειραιάς και τα προάστια έχουν μια πληθώρα επιλογών από όμορφα μαγαζιά για καφέ, φαγητό, ποτό και με μοναδική θέα σε βουνό, σε θάλασσα, στην ίδια την πόλη. Ορισμένοι τέτοιοι υπέροχοι χω΄ροι είναι οι ακόλουθοι:

    1. To A for Athens, οι 360, το Couleur Locale, το City Zen, το Lycabettus Cafe,  το Thea Terrace Bar, η Αίγλη Ζαππείου (όλα στο κέντρο της Αθήνας).

    2. Οι Υάδες και το Zafiro (Γαλάτσι).

    3. Δυτικά το Terra Petra (Πετρούπολη), το Cup cup (Αιγάλεω), το Lake cafe (Ίλιον, εντός Πάρκου Α. Τρίτση).

    4. Νότια, η Riviera (Βούλα), το Opus Inner Pleasure (Γλυφάδα), το Nalu (Άλιμος), το Πάνθεον (Αργυρούπολη), το καφέ Ναός (του Ποσειδώνα) στο Σούνιο.


Για να κερδίσετε δώρα από διάφορους διαγωνισμούς ραδιοφωνικών σταθμών, web sites, σούπερ μάρκετ, περιοδικών ή να εξοικονομήσετε χρήματα από αγορές που αφορούν σούπερ μάρκετ, ρούχα, παπούτσια, ξενοδοχεία, ταξίδια, φαγητό κ.α., μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.

Στην σελίδα Διαγωνισμοί παρουσιάζονται όλα τα sites της Αττικής στα οποία μπορείτε να κερδίσετε 2πλες προσκλήσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, κινηματογράφο. Επίσης στην ίδια σελίδα εμφανίζονται όλα τα sites, μέσω των οποίων μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις (με σημαντική έκπτωση από την αρχική τιμή) μέσω κουπονιών.

Και για τους λάτρεις ταινιών, σειρών (ελληνικών αλλά και άλλων χωρών) η σελίδα ΤΑΙΝΙΕΣ ONLINE παρουσιάζει όλα τα sites που μπορείτε να παρακολουθήσετε Online δημοφιλείς σειρές/ταινίες (ακόμη και αυτές που παίζονται τώρα στο σινεμά)!


“Καλή σας διασκέδαση”

#coffee #restaurant #greece #athens #fun #vouliagmeni #inathens #ingreece #visitathnes #lifo #athinorama #cafe #todo #tovisit #bestplaces

Διατυπώστε το σχόλιό σας

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.