Εκδρομές-Excursions

Σε αυτήν την σελίδα θα παρουσιάσουμε όλες τις δυνατότητες για να απολαύσετε την εμπειρία μιας μονοήμερης ή πολυήμερης εκδρομής με Τουριστιστικό Γραφείο ή συμμετέχοντας σε Πεζοπορική Ομάδα!

  • Θέλετε να οργανώσετε μια μονοήμερη εκδρομή αλλά δεν έχετε αποφασίσει τον προορισμό? Επισκευθείτε την σελίδα Τουριστικά Γραφεία και ανακαλύψτε τις πολλαπλές επιλογές!

  • Επιθυμείτε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και θέλετε να αναλάβει ένα γραφείο την διοργάνωση? Υπάρχουν πα΄ρα πολλά Τουριστικά Γραφεία στην Αττική που φροντίζουν όλες τις λεπτομέρειες για να γίνουν οι διακοπές σας μια αξέχαστη εμπειρία!

  • Σας αρέσουν οι περιπέτειες και θέλετε να ανακαλύψετε τα μέρη της Ελλα΄δας μέσα από περιπατητικές διαδρομές? Στην σελίδα Πεζοπορικές Ομάδες θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλοί συλλογοι που πραγματοποιούν μονοήμερες αλλά και πολυήμερες πολιτιστικές και ορειβατικές εξορμήσεις!


  • Οτι συμβαίνει δωρεάν σε διάφορα σημεία της πόλης μας (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματο-γραφικές προβολές) παρουσιάζεται αναλυτικά στην σελίδα: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  • Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δούν όλα τα  εκπαιδευτικά προγράμματα & τις εκδηλώσεις που συμβαίνουν σε δήμους της Αττικής, σε Μουσεία, σε Εμπορικά κέντρα, είναι είτε με ελεύθερη είσοδο είτε με μικρή χρέωση στην σελίδα: Για παιδιά & Εφήβους


Ορισμένες από τις ωραιότερες παραλίες της Ελληνικής Πολυνησίας παραθέτονται στην σελίδα: Ωραιότερες παραλίες

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.

 

“Καλές διακοπές στην Ελλάδα”