Θέατρα – Διαγωνισμοί

Σε αυτή την σελίδα σας παραθέτω λίστα με sites, τα οποία προσφέρουν εισιτήρια μέσω αγοράς κουπονιού (είτε με πιστωτική κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση) και αφορούν συγκεκριμένες παραστάσεις (ενηλίκων ή παιδικές) και για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Στα sites αυτά, με το κουπόνι που αγοράζετε, αποκτάτε το εισιτήριο με έκπτωση έως 50%, από την τιμή που θα το αγοράζατε εάν πηγαίνατε στα εκδοτήρια των θεάτρων.

1. Happy Deals.

2. Όλα deals (επιλέξτε στην στήλη Κατηγορίες: Cinema/Θέατρο).

3. Regroup.

4. Παιδικά Θέατρα.

5. Deal Town. 

6. Goldmall 

7. Gooddeals


Και για το τέλος σας άφησα τα καλύτερα! Μια λίστα με όλα τα sites της Αττικής, στα οποία μπορείτε να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς τους (στέλνοντας το email σας και το ονοματεπώνυμό σας), διεκδικώντας δωρεάν 2πλά εισιτήρια/προσκλήσεις για πολύ γνωστές παραστάσεις, συναυλίες, σινεμά, εκθέσεις!!!


Εάν θέλετε να δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε δώρα από διάφορους διαγωνισμούς ραδιοφωνικών σταθμών, web sites, σούπερ μάρκετ, περιοδικών ή να εξοικονομήσετε χρήματα από αγορές που αφορούν σούπερ μάρκετ, ρούχα, παπούτσια, ξενοδοχεία, ταξίδια, φαγητό κ.α., μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.


Για να δείτε όλες τις δωρεάν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές αλλά και δραστηριότητες για παιδιά μπορείτε να επισκευθείτε την σελίδα: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θέλετε να μάθετε ποιες ταινίες παίζονται στο σινεμά? Με ένα κλικ μπορείτε να δείτε όλα τα ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ της Αττικής!

Και τα ωραιότερα καφέ – εστιατόρια της Αττικής είναι εδώ με ένα κλικ στο: ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΦΕ. 

Ανακαλύψτε τα ΜΟΥΣΕΙΑ της Αττικής (στα ελληνικά και στα αγγλικά)!

Εάν σας αρέσουν οι ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ τότε μπορείτε να μάθετε ενδιαφέρουσες ιστορίες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

Και για τους λάτρεις ταινιών, σειρών (ελληνικών αλλά και άλλων χωρών) σας έχω την σελίδα ΤΑΙΝΙΕΣ ONLINE με όλα τα sites που μπορείτε να παρακολουθήσετε Online όποια σειρά/ταινία σας αρέσει (ακόμη και αυτές που παίζονται τώρα στο σινεμά)!

Δραστηριότητες για παιδιά τις: Δραστηριότητες από το σπίτι.

Όλα τα παραθαλάσσια Camping της Ελλάδας (στα ελληνικά και στα αγγλικά).

Όλα Ταξιδιωτικά Γραφεία που διοργανώνουν μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.

Όλες οι πεζοπορικές ομάδες της Αττικής.


Καλή σας διασκέδαση…

Διαφήμιση