Διάφοροι διαγωνισμοί

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο ανακαλύπτει κανείς πολλά sites που διοργανώνουν διαγωνισμούς με δώρα: Ταξίδια, βιβλία, γεύματα σε εστιατόρια, εισιτήρια για θέατρα/σινεμά, εξοπλισμό για το σπίτι (κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, μπάνια) ακόμη και αυτοκίνητα! Τα συγκέντρωσα (όσα μπόρεσα) σε μια σελίδα και σας τα παρουσιάζω παρακάτω! Εννοείται ότι επισκέπτεστε τις σελίδες τακτικά και δηλώνετε συμμετοχή ακολουθώντας τους εκάστοτε όρους, λαμβανομένου υπ’όψιν ότι οι διαγωνισμοί ανανεώνονται σε καθημερινή βάση! Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!


Ραδιοφωνικοί Σταθμοί:

1. Love Radio.

2. Galaxy 92.

3. Παραπολιτικά

4. Ηit 88.9

5. Μέντα 

6. Ερωτικός


Διάφοροι διαγωνισμοί από sites (facebook) κλπ:

1. Mykosmos.gr

2. Ε-contest.gr: Σε αυτό το site τα προσφερόμενα δώρα αφορούν κοσμήματα, εκδρομές, ρούχα και αξεσουάρ!

3. Κerdiseto.gr: Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα που αφορούν βιβλία, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις.

4. Wegive.gr: Σε αυτό το site θα βρείτε διαγωνισμούς με δώρα αξεσουάρ, μπιζού, κοσμήματα, ταξίδια, ρούχα, κινητά και πάρα πολλά άλλα…

5. Diagonismos.gr: Σε αυτό το site θα βρείτε διαγωνισμούς για κοσμήματα, έπιπλα, φαγητό και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα!

9. Infowoman.gr 

6. Περιοδικό Elle.

7. Travelagency.gr: Κληρώνει ένα τριήμερο στην Ρώμη, υποβολή συμμετοχών εώς 31/12/2022 στις 12.00.

8. Doreandiagonismoi.gr

9. Blinkcharging_hellas: Kληρώνει δωρεάν Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο από την Avis για 4 ημέρες. Λήξη διαγωνισμού: 26/08/2022 στις 15.00.

10. Υδροβιότοπος Κολοβρέχτη: Λύστε την ακροστοιχίδα έως 31/08/2022 και κερδίστε – Ένα καλάθι με προϊόντα οικολογικής γεωργίας αξίας 25 ευρώ – Το βιβλίο της Εύης Σαραντέα Μίχα «Προϊστορικά ευρήματα Νέας Αρτάκης Εύβοιας» (εκδ. Αρσενίδη, Αθήνα, 1986) -Το βιβλίο για παιδιά  «Η ιστορία της Φάλαινας» της Karen Swann (εκδ. Επόμενος Σταθμός)


Επίσης διαγωνισμούς με αξιόλογα δώρα έχουν και τα σούπερ μάρκετ:


Σας έχω όμως εκτός από τους διαγωνισμούς και μια λίστα με sites που σας δίνουν κουπόνια, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αγορές με έκπτωση και μεγάλος κέρδος σε συγκεκριμένα προϊόντα!

  • Epithimies.gr: Με κουπόνια προϊόντων από την P&G (Ariel, Fairy, Always, Gillette, Lenor, Pantene).

  • Pockee, ονομάζεται μια εφαρμογή που μπορείτε να κατε΄βασετε από το Google Play Store και μέσω της οποίας, μπορείτε να κάνετε αγορές σε πάρα πολλά Ελληνικά σούπερ μάρκετ. Σκανάροντας την απόδειξή σας, για επιλεγμένα προϊόντα, έχετε επιστροφή στον λογαριασμό σας και κατ’ επέκταση οικονομία στο πορτοφόλι σας!

Παρακάτω θα βρείτε sites με εκπτωτικά κουπόνια για ότι μπορείτε να φανταστείτε: Ρούχα, Παπούτσια, Ξενοδοχεία, Ταξίδια, Εστιατόρια, Βιβλία, Αυτοκίνητα και πάρα πολλά ακόμη.


Θέλετε να μάθετε ποιες ταινίες παίζονται στο σινεμά? Με ένα κλικ μπορείτε να δείτε όλα τα ΣΙΝΕΜΑ της Αττικής!

Και εάν σας αρέσουν τα μπουζούκια, οι μουσικές σκηνές, τα μουσικά μεζεδοπωλεία, μπορείτε να μάθετε ότι συμβαίνει στην νυχτερινή Αθήνα με ένα κλικ στην: ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

Και τα ωραιότερα καφέ – εστιατόρια της Αττικής είναι εδώ με ένα κλικ στο: ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΦΕ. 

Ανακαλύψτε τα ΜΟΥΣΕΙΑ της Αττικής (στα ελληνικά και στα αγγλικά)!

Εάν σας αρέσουν οι ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ τότε μπορείτε να μάθετε ενδιαφέρουσες ιστορίες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

Και για τους λάτρεις ταινιών, σειρών (ελληνικών αλλά και άλλων χωρών) σας έχω την σελίδα ΤΑΙΝΙΕΣ ONLINE με όλα τα sites που μπορείτε να παρακολουθήσετε Online όποια σειρά/ταινία σας αρέσει (ακόμη και αυτές που παίζονται τώρα στο σινεμά)!

Δραστηριότητες για παιδιά τις: Ημέρες του Κορωνοϊού.

Όλα τα παραθαλάσσια Camping της Ελλάδας (στα ελληνικά και στα αγγλικά).

Όλα Ταξιδιωτικά Γραφεία που διοργανώνουν μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.

Όλες οι πεζοπορικές ομάδες της Αττικής.


Καλές αγορές και καλή επιτυχία στους διαγωνισμούς!