Παιδικές δραστηριότητες

Εδώ οι μικροί μας φίλοι θα απασχοληθούν δημιουργικά από το σπίτι μέσω του Η/Υ και θα διασκεδάσουν μαθαίνοντας, παίζοντας και ανακαλύπτοντας καινούριες πληροφορίες!

Δραστηριότητες από το σπίτι

~~~~~~~~~~

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα παρουσιάσουμε χρήσιμες πληροφορίες για πολλαπλές επιλογές  ψυχαγωγίας και διασκέδασης, εκπαιδευτικά προγράμματα σε Μουσεία, τα περισσότερα από αυτά δωρεάν, ορισμένα άλλα με μικρή χρέωση, για τους μικρούς μας φίλους.

Για παιδιά & εφήβους

~~~~~~~~~~

Στην Αττική υπάρχει ενυδρείο, γαϊδουροχώρα, φάρμες, πάρκο δεινοσαύρων, Βοτανικός Κήπος και πολλοί ακόμη ενδιαφέροντες χώροι για οικογένειες με παιδιά όπου μπορούν να περάσουν δημιουργικά και απολαυστικά την μέρα τους! Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην σελίδα:

Για παιδιά & ενήλικες

~~~~~~~~~~

Τα δωμάτια διαφυγής (escape rooms) τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλή ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες! Παρέες των 4-10 ατόμων μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και μέσα σε μία ώρα θα πρέπει να λύσουν γρίφους ώστε να καταφέρουν να διαφύγουν και να αποδράσουν!  Στην Αττική λειτουργούν δωμάτια διαφυγής σε Μουσεία και παρουσιάζονται αναλυτικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Escape Rooms Μουσείων

~~~~~~~~~~


  • Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης μας (σινεμά, θέατρο, εκθέσεις, συναυλίες για μικρούς και μεγάλους) με ένα κλικ στην ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

  • Όλες οι δωρεάν θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στην Αττική (αλλά και όσες έχουν είσοδο με ελεύθερη συμμετοχή ή μικρή συνεισφορά) παρουσιάζονται στη σελίδα: ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΟ.

  • Εάν σας αρέσουν οι ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ τότε μπορείτε να μάθετε ενδιαφέρουσες ιστορίες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

  • Θέλετε να μάθετε ποιες ταινίες παίζονται στο σινεμά? Με ένα κλικ μπορείτε να δείτε όλα τα ΣΙΝΕΜΑ της Αττικής!

Καλή σας διασκέδαση…

Διαφήμιση